Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Ik sta sinds november 2014 onder bewind en nu ben ik bezig mijn huis te verkopen daar ik hiermee mijn hypotheek en de schuld die ik heb staan daar mee wil inlossen.

Echter mijn schuld is in november in eens met maar liefst 20.000 toegenomen ik heb dit na gevraagd bij bewind en zij zegt dat mijn twee leningen die ik bij interbank heb dat die met maar liefst die € 20.000 in eens op vier weken tijd.

Dit vind ik vreemd want ik heb al voor bewind afgelost, tijdens het bewind en nu met beslag op inkomen mei 2015 wordt er bij gerechtsdeurwaarder afgelost mijn leningen die zijn alleen maar sinds 2014 afgenomen hoe kan ik dan nu in eens en meer schuld hebben en zoals ik kan zien ineens een derde lening van 20.000

Ik ben hier over al sinds november 2018 bij mijn bewindvoerder over bezig en gisteren en vandaag weer omdat ik mijn huis te koop heb staan en dan zegt ze dat ik het zelf maar uit moet gaan zoeken en navragen bij interbank etc., etc., ik wil weten waar ik aan toe ben ineens 20.000 meer schuld is veel geld.

Ik heb bewind vandaag weer gesproken betreft verkoop huis en aangegeven dat ik interval niet kan bellen dat is 0900 nummer en die daar ben ik voor geblokkeerd.

Maar het feit doet zich ook voor dat mijn bewindvoerder helemaal niet meer voor mij doet krijg geen antwoorden, geen reacties op vragen, ze regelt niets meer, op de vraag of er iets voor mij willen uitzoeken dat weigert ze en zo zijn er nog meer dingen die niet door de beugel kunnen.

Ik wil u vragen om mij bij te staan inzake bewind ik heb hierdoor financiële schade opgelopen, ik kan niet meer mijn al mijn vaste lasten betalen, krijg herinneringen, bewind stuurt rekeningen in blanco email door, kortom samenwerking/communicatie os er sinds begin bewind al niet goed geweest.

Ik heb inmiddels te weinig/te laag inkomen door de beslaglegging inzake interbank en mijn inkomen is doordat ik niet kan re-integreren met 50% gekort dus ik leef met mijn inkomen onder normale toegestane wettelijke grens.

Een koper heeft een bod gedaan op een huis en daar ben ik op ingegaan maar ik blijf dan nog maar eens aan de restschuld zitten tot dat mijn schuld ineens mijn 20.000 is toegenomen.

Ik ben zelf psychisch aanstaande ziek en onder behandeling bij de GGZ ik heb door dit alles in materiële schade opgelopen deze wil ik ook verhalen op het bewind dat we dit dan koste gaat van mijn gezondheid nu zelfs zo erg dat ik geen druppel energie meer heb en niets anders kan dan op bed te verblijven dit heeft ook invloed op mijn relatie en op mijn leven ik ben zelf psychisch aanstaande ziek en onder behandeling bij de GGZ ik heb door dit alles in materiële schade opgelopen deze wil ik ook verhalen op het bewind dat we dit dan koste gaat van mijn gezondheid nu zelfs zo erg dat ik geen druppel energie meer heb en niets anders kan dan op bed te verblijven dit heeft ook invloed op mijn relatie en op mijn leven ik kan niets meer.

Ik wil u vragen of u mij kan bijstaan en helpen inzake het bewind en mijn dossier geheel op te vragen en het een en ander uitzoeken binnen nu en drie maanden dat is de vastgestelde termijn die is gezet naar de koper toe om het huis te kopen maximaal ik denk dan ook binnen drie maanden van de onderkomen te vinden Homoet ik die vinden met een dergelijk laag inkomen en mijn man met een inkomen van 70%

Vanwege mijn gezondheid dien ik binnen nu en drie maanden een (senioren)woning te vinden gelijkvloers traplopen kan ik niet meer kan amper nog paar meter lopen en niet meer de 50 m lopen die gesteld wordt voor mijn gehandicapte kaart rolstoel die ik heb voor meer mobiliteit.

Die 50 m haal ik nu ook al langere tijd niet meer ik kan amper naar de keuken komen of naar de wc of badkamer die beneden zijn wat kost bij al mijn energie ik hoop dat u mij verder kan helpen en ook met immateriële schade die door bewind heb opgelopen.


Graag verneem ik zo spoedig mogelijk meer van u.


Met vriendelijke groet
Mevr. A.A.M. Westland -Theuns

Heb een en nader gelezen en het is een treurige situatie waarin u verkeert. De bewindvoerder heeft zich te houden aan de regels van de gedragscode en mag geen misbruik maken van haar positie. Tevens, is zij verplicht om u op de hoogte te houden van allerlei zaken. Dit wordt niet gedaan nu ik uw verhaal belees. U kunt ook de bewindvoerder laten ontslaan als deze zijn werkzaamheden niet naar behoren doet. Het laten oplopen van schulden is helemaal uit den boze daar de bewindvoerder daar juist voor moet zorgen dat dit niet gebeurt.

Met een en ander kan ik u wellicht verder helpen als u mij direct benaderd. Heeft u nog vragen, stel ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ze doet haar werk niet naar behoren en ze last me compleet aan mijn lot over. Doet niets meer voor mij.

Schuld loopt alleen op ook door onder de norm mijn inkomen maar ook omdat ze maar zit te rotzooien met mijn beheer financiën.

Zie hieronder nog enige toelichting.

Wat denk u dat ik aan doen ben sinds november 2018 constant bij bewind om opheldering vrageb maar ik krijg geen antwoord en geen reactie helemaal niets ik heb bewind gistereren hierop aangesproken en ze zegt ze de leningen zijn toegenomen u dient zelf maar actie te ondernemen en te bellen naar bank en gerechtsdeurwaarder ik sta onder bewind dit dient bewindvoerder toch te doen maar ze weigert pertinent elke medewerking dit is vermoed ik niet wettelijk in orde, ik moet het maar uitzieken en ze laat het nu op de verkoop van woning aankomen.

Toen bewind mij vandaag belde inzake verkoop huis heb ik ze weer op aangesproken ik werd afgekapt ik heb gevraagd wilt u mij deblokkeren voor 0900 nummers doet ze ook niet kan ik niet is niet mijn gebied.

Ze gaat alleen af op wat ik via gerechtsdeurwaarder van interbank heb gekregen, verder doet ze helemaal niets, ook niet richting Ziggo dat contract overname weigert ze ook iets aan te doen ben daar al sinds 5 februari 2019 over bezig eigent ze ook gewoon zegt ook doe ik niets meer aan.

Mijn man betaald inmiddels Ziggo want ze weigert te betalen ondanks dat ik naar goedkoper pakket ben gegaan Ziggo staat nog op mijn naam en onder bewind bij Ziggo maar ze stuurt rekening in blanco email naar mij ik heb geen geld kan ik niet betalen en zo gaan er vele vaste lasten verkeerd worden betaald, gestorneerd, zo rotzooi ze met mijn hypotheek, energie, overlijdensverzekering waar ik vandaag of morgen uitgegooid wordt en ga maar verder. Ziggo interesseerd haar niet of we internet hebben dan maar geen internet zegt ze mijn man moet ook internetbankieren maar niet belangrijk voor bewind.

Kijk dat er procent gewijs wat bijkom of woekerrente dat kan ik begrijpen dat is zo maar is dat € 20.000 ja dat kan ik niet geloven dat lijkt me wel heel erg veel en ik heb toen een tijd alleen die van 19.000 aangevraagd maar die krijg ik niet en dat is dan die lening van 15.000 geworden ik blijf er bij er klopt iets niet en nee ik kan niet bellen ik sta met m'n rug tegen de muur kan geen kant op en hier kan ik absoluut niet tegen.

Ik hoop dat u of jurist of advocaat de aak op wil nemen richting bewind ik ben rechtsbijstandsverzekering ik hoop dat ze mij verder kunnen helpen ik weet het echt niet meer ik ben er al zolang over bezig over allerlei zaken en ik kom maar niet verder bij bewindvoerder die zegt u ziet toch ook staan in schrijven bank via gerechtsdeurwaarder nee weet ik ook niet

Als ik dan vandaag zelfs nog vraag of eurofintus onder bank val antwoord dat weet ik niet heb ik geen verstand van dat weet ik ook niet.

Dan vraag ik maar gerechtsdeurwaarder gaat toch alleen over Incasso's bij bedrijven weer antwoord dat weet ik niet heb ik geen verstand van.
ik zie hetzelfde staan als u ik kan er ook verder niets aan doen dat zijn de antwoorden die ik krijg is dat volgens de wet is dat een bewindvoerder die achter haar werk staat die haar werk naar behoren uitvoer, nu sorry in mijn ogen niet kan je wel zeggen dit gaat wel ten koste van mijn gezondheid dan kom ik ook niet verder vooruit sorry dat ik dit helaas moet doorgeven.


Als u mij direct benaderd kan ik u middels email nader voorzien van informatie of directe bijstand.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag