Stel vraag

Particulier


Ik heb een scooterverzekering all risk nu was mijn scooter gestolen op 15 maart 2019. Deze is terug gevonden een week later door de politie helemaal gestript. Het kenteken staat op naam van mijn zoon en ik betaal de verzekering. Nu doet de expert van Reaal heel erg moeilijk en ondervraagde mij of ik de crimineel was en ik had het gevoel of ik voor de rechtbank stond. Tot heden heb ik nog steeds niets vernomen en het is nu al 26 april. Ondertussen had ik de scooter op laten halen door een scooterbedrijf in opdracht van mijn verzekering voor de expert die daar langs zou gaan, helaas stond hij daar in de weg en hebben hem weer terug gebracht bij mij. Mijn vraag is wat kan ik hier aan doen want vind het belachelijk dat ik nog steeds niets heb vernomen. Mijn eigen verzekering Pierre & Partners doen in mijn inzicht ook heel weinig. Hoop dat ik door jullie wat wijzer wordt hoe of wat ik kan doen. mvg,

U kunt een aangetekende klachtenbrief sturen naar de verzekeraar waarin u vraagt om een reactie binnen x dagen en geeft ook aan dat u zo spoedig mogelijk de schade uitgekeerd wilt krijgen. Uw eigen verzekeraar zou ik ook een afschrift van de brief sturen en vragen om actie naar Reaal daar u een allrisk verzekering hebt. Raadpleegt u wel eerst de polisvoorwaarden van uw verzekeraar. Volgt er nog geen antwoord dan kunt u de klacht voorleggen aan de geschillencommissie. Mocht u hulp hierbij wensen neemt u dan desgewenst contact met mij op.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Goedenavond heer Biharie

Graag zou ik in contact met u komen om het e.e.a te vragen. Kan ik u telefonisch benaderen op een werkdag.
mvg


als u op de button klikt naast dit antwoord dan kunnen we met elkaar mailen en vervolgens tel contact hebben.

Beoordeel dit antwoord:

Jammer dat er weer acquisitie wordt gedaan hier.

Op wiens naam staat de scooterverzekering? Heeft uw kind alleen een WA en u een all risk afgesloten? Waarom heeft u hier problemen met de verzekering? Wat heeft uw verzekering precies te maken met de verzekering van uw kind?

Gezien het all risk is en niet alleen WA zou het kunnen dat de verzekering all risk niet op naam van uw kind staat? Staat er in de all risk verzekering dat uw kind de bestuurder is?

Ik lees in ieder geval iets dat niet klopt, overlap van de verzekering lijkt sprake van te zijn. Indien u een tweede voertuig verzekerd en kenteken niet op uw naam staat en u geregistreerd staat als de regelmatige bestuurder kan er toch iets aan de hand zijn.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag