De Stichting Rechtswinkel.nl staakt per 15 mei 2020 haar activiteiten. Klik hier voor meer informatie.

Zakelijke vraag

Geachte heer/mevrouw,

Ik ondervind hinder van het onrechtmatig gebruik van mijn Handelsnaam en logo. Ik voer al sedert 1999 mijn bedrijf onder de naam Victorioius Life Express Cargo echter wordt door een voormalige partner (A.A. Bonsu) die onder de naam VLEC Delivery Services dezelfde activiteiten verricht onder de naam Victorious alsmede de domeinnaam http://www.victoriouscargo.nl. Met deze partner had ik een zakelijke overeenkomst om mijn bedrijf over te nemen echter heeft hij niet aan alle verplichtingen voldaan en vervolgens dit getracht op te lossen helaas te vergeefs. Dit is voor het gerecht geweest en mijn partner is veroordeeld om het restant aan mij te voldoen alsmede tot een minnelijke oplossing te komen v.w.b. de ontstane schulden welke tot op heden niet zijn voldaan. De rechter heeft de VOF ontbonden op 5-12-2018. Nu heeft de partner zich laten uitschrijven bij de kvk wat mijns inziens niet toelaatbaar zou zijn geweest en derhalve nu alle ontstane schulden waarvoor beide partners normaliter hoofdelijk aansprakelijk zouden moeten zijn nu alleen aan mij toekomen. Tevens heeft de dhr A.A. Bonsu het land verlaten maar heeft nog wel de Nederlandse nationaliteit. Momenteel verblijft hij in Ghana. Vanwege het feit dat een samenwerking niet meer mogelijk bleek ben ik gedwongen om wederom alleen verder te gaan met mijn activiteiten en heb daarvoor de firma Original Victorious Life Express Cargo opgericht. (April 2018). Assets welke toebehoren aan de onderneming zoals het transportmiddel (Mercedes Sprinter, computers, meubilair en etc zijn door de firma VLEC delivery zonder tegenprestatie aan de firma ontrokken. Momenteel zit ik met mijn handen in het haar weet niet meer hoe ik dit precies moet aanpakken. Ook is er in de Ghanese gemeenschap veel verwarring ontstaan tussen VLEC delivery Sevices en Original Victorious Life Express Cargo gezien het feit dat zei hetzelfde logo gebruiken welke ik persoonlijk heb gedeponeerd bij een merken bureau, Ook de website www.victoriouscargo.nl is een doorn in het oog vanwege de naam welke niet overeen komt met dit bedrijf.

Graag verneem ik uw advies en zou graag de mogelijkheden met U willen onderzoeken om dit tot een goed te brengen.

Bij voorbaat dank,

Met vriendelijke groet,

Aldwin Hauser namens Anthony Obeng Mensah

Original Victorious Life Express Cargo

Deel deze vraag

1 Reactie

Goedendag. Graag kom ik in contact met u. Er zijn op dit moment te veel variabelen om een advies te kunnen geven, ik zou graag e.e.a. met u bespreken en helder krijgen. Neemt u contact met mij op?

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm