Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Goedendag,

Ik heb een vraag, wij wonen reeds al 12 jaar op het huidige adres. Door drukte in de straat gebruiken wij nu de afgelopen 6 jaar onze oprit. aan onze oprit staat haaks een achterdeur van onze buren. Zij hebben het recht om via onze oprit hun zijdeur te nemen. Nu hebben ze twee puber zonen die sinds kort hun fietsen op onze oprit parkeren wat het parkeren voor mij te lastig maakt en wat ook al voor de nodige schade op mn auto heeft gezorgd. Nu parkeren ze hun fietsen voor de garagedeuren van onze garage. Ik heb er al meerder malen wat van gezegd maar er valt niet met dat hen te praten. Die zonen lachen me gewoon uit, inmiddels parkeer ik mn auto in de straat om verdere schade te voorkomen. Maar irriteer me kapot dat ik andermans fietsen aan de kant moet zetten als ik mijn eigen fiets in en uit de garage wil plaatsen. Wat kan ik hieraan doen. Wat zullen nu de vervolg stappen zijn die ik moet zetten. Ik hoop dat er iemand is die ons kan helpen. Alvast bedankt!

U kunt schriftelijk de ouders van deze kinderen melden om de fietsen elders te parkeren, in ieder geval niet voor uw garage. Mogelijk kunt u buurtbemiddeling inschakelen als de communicatie tussen partijen stroef verloopt. T.a.v. de autoschade zou ik (de ouders van) de kinderen aansprakelijk stellen.
Mocht u er samen niet uitkomen en ontstaat er een juridisch geschil, neemt u dan desgewenst direct contact met mij op voor overleg.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag