Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Geachte,

Ik heb een vraag betreft de opheffing van onze VvE, deze is gesplitst in 3 kleinere. Ik ontvang na vele verzoeken geen inzage in de financiën, het bestuur weigert de bankgegevens te laten zien aan de kascommissie,

Ik adviseer u om. met verwijzing naar de statuten / HHreglement om de stukken schriftelijk op te vragen en des noods te sommeren met aansprakelijkheidstelling van de kosten indien u de zaak uit handen geeft.

Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Geachte heer Albersen, dank voor uw snelle reactie op mijn vraag. Ik kan op internet niet dieper ingaan op de zaken die spelen, het is te veel om op te noemen. Ik heb nog zoveel vragen maar meer omtrent mijn voorbereiding om aangifte te doen, ik weet niet of dit nog mogelijk is gezien de zaak al afgewikkeld schijnt te zijn. Het is absoluut niet conform wet-en regelgeving van de VvE gedaan zoals de leden hebben geëist.


Indien er onrechtmatigheden hebben plaatsgevonden - hetgeen zal moeten blijken - is een procedure al dan niet gerechtelijjk, mogelijk.

Desgewenst kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Er de opheffing van de splitsing onrechtmatig is gebeurd dan kan dit afhankelijk van wat het bestuur heeft gedaan of nagelaten aan de rechter worden voorgelegd. Een opheffing van de splitsing in strijd met de wettelijke of statutaire regels is nietig. Voor al u overige vragen kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen via de knop bij dit bericht. Ik ben gespecialiseerd in appartementsrecht en kan u in deze kwestie zeker verder helpen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag