Vraag

De verkopend makelaar van het buurhuis sommeert ons per aangetekende brief om ons fietsafdak te verwijderen omdat dat illegaal zou zijn. Waarom het illegaal zou zijn, wordt niet vermeld.
De buren hebben recht van weg naar hun garage, en we weten dat we “ gaan en komen naar de garage” over ons plein horen toe te staan. met de verkopende bewoners, hebben we ingemeten dat hun auto precies in de garage kon, naast ons fietsafdak langs. En daar houden we ons al 20 jaar aan. Dus denken we met de nieuwe bewoners datzelfde te doen, afhankelijk van het voertuig formaat. Wat moeten we nu doen als reactie op deze makelaar en op welke gronden zou ons fiets afdak dan eventueel illegaal kunnen zijn (is niet verankerd, dus roerend goed, en ik denk, weet niet zeker, dat we niet ene te groot deel van ons perceel bebouwen). Fiets afdak grenst aan de inrit waarop we recht van weg tav de buren hebben te geven. We zijn toch niet verplicht het plein helmaal vrij te laten?

Deel deze vraag

1 Reactie

Ik zou uw reactie naar de makelaar erg kort houden door aan te geven dat u zich herkent in hetgeen hij/zij stelt, en dat u graag een nadere onderbouwing van die stelling wenst te ontvangen. Na ontvangst daarvan maar eens verder kijken of er enige merites in het standpunt zitten.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm