Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Beste,

Wij hebben een stapel uitrijkaarten aangeschaft van een parkeergarage. Nu blijkt dat deze opeens niet meer geldig zijn. Er is wel voor betaald, kan dat zomaar ? Er stond alleen een afgiftedatum op, geen einddatum. Wij hebben hiervan geen bericht gehad. Heeft een uitrijkaart dezelfde rechtsgeldigheid als een cadeaubon? Zouden wij de kosten ergens kunnen declareren?
Graag uw reactie. Alvast bedankt.

Wanneer er geen vervaldatum op de kaarten staat en er bij aankoop ook niet duidelijk is vermeld dat de kaarten een beperkte geldigheidsdatum zou hebben, dan is het niet terecht dat u deze niet meer kunt gebruiken. Wat zegt de eigenaar van de parkeergarage (ik neem aan dat u van dat bedrijf de kaarten heeft gekocht)?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Wij konden deze kaarten alleen via het ziekenhuis aanschaffen en hun reactie was: 'Jammer dan. U zult nieuwe uitrijkaarten moeten aanschaffen.' Er was niet te praten over een eventuele tegemoetkoming.


Ik raad u aan uw klacht schriftelijk bij het ziekenhuis in te dienen. Geeft u daarbij aan dat u nimmer duidelijk is gemaakt dat de kaarten een vervaldatum hebben en u daar niet de dupe van mag worden.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag