De Stichting Rechtswinkel.nl staakt per 15 mei 2020 haar activiteiten. Klik hier voor meer informatie.

Zakelijke vraag

Beste,

Wij hebben een stapel uitrijkaarten aangeschaft van een parkeergarage. Nu blijkt dat deze opeens niet meer geldig zijn. Er is wel voor betaald, kan dat zomaar ? Er stond alleen een afgiftedatum op, geen einddatum. Wij hebben hiervan geen bericht gehad. Heeft een uitrijkaart dezelfde rechtsgeldigheid als een cadeaubon? Zouden wij de kosten ergens kunnen declareren?
Graag uw reactie. Alvast bedankt.

Deel deze vraag

3 Reacties

1 Wanneer er geen vervaldatum op de kaarten staat en er bij aankoop ook niet duidelijk is vermeld dat de kaarten een beperkte geldigheidsdatum zou hebben, dan is het niet terecht dat u deze niet meer kunt gebruiken. Wat zegt de eigenaar van de parkeergarage (ik neem aan dat u van dat bedrijf de kaarten heeft gekocht)?

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Reactie van de vraagsteller
Wij konden deze kaarten alleen via het ziekenhuis aanschaffen en hun reactie was: 'Jammer dan. U zult nieuwe uitrijkaarten moeten aanschaffen.' Er was niet te praten over een eventuele tegemoetkoming.
1 Ik raad u aan uw klacht schriftelijk bij het ziekenhuis in te dienen. Geeft u daarbij aan dat u nimmer duidelijk is gemaakt dat de kaarten een vervaldatum hebben en u daar niet de dupe van mag worden.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm