De Stichting Rechtswinkel.nl staakt per 15 mei 2020 haar activiteiten. Klik hier voor meer informatie.

Vraag

Er worden momenteel onderzoekswerkzaamheden verricht aan de balkons van een appartementencomplex. Nu hebben ze niet genoeg gegevens en daarom komt men terug voor verder onderzoeken en metingen. De bewoners van de balkons welke het betreft krijgen een persoonlijke brief. Hierin zal staan dat ze donderdag of vrijdag zullen komen en dat je thuis moet blijven hiervoor. Kan een verhuurder zomaar jou verplichten om thuis te blijven wanneer de brief 2 a 3 dagen van te voren bij de mensen is. Vrij nemen van je werk of iets regelen op je werk is dan onmogelijk voor sommige mensen. In hoeverre mag dit

Deel deze vraag

1 Reactie

In beginsel dient u mee te werken aan onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd in opdracht van de verhuurder. Maar de aankondiging dient wel ruim van te voren zijn gedaan, zodat u alsnog verlof kunt regelen. Ik raad u aan de verhuurder te melden dat u eventueel het verlof niet kunt krijgen vanwege de korte aankondiging.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm