Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Ik heb een buitengevel voorzien van een krabpleister op kleur, alles is uitgevoerd voor voorschrift fabrikant , ondanks alles is de gevel in zn geheel gaan craqueleren, hoe dan ook wil en moet ik dit voor mijn opdrachtgever opgelost hebben, voor mijn zeer goede naam die ik heb en tevens ook nog eens de positie die ik heb in mijn vakgebied . Mijn werk voer ik elke keer weer uit alsof het een examenopdracht gaat. Gezien het hier voor mij wel even om een schadepost gaat van zo een duizend of 6-7 is dit niet iets wat ik zo even uit Mn achterzak klop in Mn uppie. Vallen dit soort schades ook onder een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Interpolis zeker van je zaak, kan hier niets over vinden..
de fabrikant denkt in de 1e instantie aan een te snelle droging, maar gezien het weer wat we op dit moment hebben is die te snelle droging niet echt aan de orde lijkt me.
Kunnen jullie me vertellen of dit misschien onder zon verzekering valt?
Alvast mijn dank

Een vervelend voorval waar u niet op zat te wachten. Of de schade onder uw (aansprakelijkheids)verzekering valt zou uw tussenpersoon of de verzekeringsmaatschappij u moeten kunnen vertellen. Indien u bijstand wilt, kunt u gerust (vrijblijvend) contact opnemen met mij.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag