De Stichting Rechtswinkel.nl staakt per 15 mei 2020 haar activiteiten. Klik hier voor meer informatie.

Vraag

Beste,

Mijn jongste zoon van 11 jaar bijna 12 heeft aangegeven bij mij (vader) te willen wonen. Mijn oudste zoon woont al bij mij. Nu heeft de rechter gzegd dat we eerst in systeemtheraphie moeten en welke gemeente het eerste is daar word het gehouden. Nou is mijn gemeente de eerste maar mijn ex heeft gezegd dat ze niet wil reizen naar onze provincie, ik moet dus weer naar haar pijpen dansen, echter werk ik en kost me dit veel tijd, nu ben ik bang dat mijn zoon daar de dupe van is, iemand advies

Deel deze vraag

3 Reacties

1 Wat zegt uw advocaat?
Het lijkt mij dat de beslissing van de rechter moet worden uitgevoerd en dat die therapie in uw gemeente wordt gehouden.
Als uw ex dat niet wil dan zou ik de rechtbank daarover schriftelijk informeren en verzoeken om - al dan niet na advies van de Raad van Kinderbescherming - te bepalen dat uw zoon bij u komt te wonen.

Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Reactie van de vraagsteller
Onze advocaat heeft terug gemaild dat de rechter duidelijk is geweest en dat wij als eerste waren en dat wij het onbergijpelijk vinden dat moeder zo reageert.
Zelf zou ik een brief willen schrijven naar de rechter, en hem de twee mails willen voordragen wat de advocaten hebben geschreven.
Voel me machteloos, we wachten nu op de kinderbescherming maar ja die heb je liever niet over de vloer. Vaders hebben het altijd gedaan in NL
1 Helaas kan alleen uw advocaat een brief schrijven naar de Rechter. Als u dat zelf doet wordt de brief niet in behandeling genomen.

zie ook mijn advies.

Als u tegen uw advocaat zegt dat u graag wilt dat hij de rechter informeert dan moet uw advocaat dat doen.

heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm