De Stichting Rechtswinkel.nl staakt per 15 mei 2020 haar activiteiten. Klik hier voor meer informatie.

Vraag

Door gebrekkige installatie van badkamer is er schade ontstaan aan de woning. De gebrekkige installatie is erkend door de leverancier/installateur.
Door de lekkage ben ik genoodzaakt de watertoevoer naar mijn appartement af te sluiten. Dit om verdere schade te voorkomen. De watertoevoer is, in afwachting van de reparatie, nu een maand afgesloten. Dat betekent dat ik geen gebruik kan maken van het appartement. ( kan geen gebruik maken van badkamer, toilet en keuken ) ik verblijf dus elders.
Kan ik nu, naast de kosten van de veroorzaakte schade aan behang en vloer, ook met enige kans op succes een claim doen voor het gederfde woongenot. Het appartement is mijn eigendom. Ik denk in dit verband aan een bedrag ter hoogte van de huur en vaste lasten van een vergelijkbaar huurappartement.

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Redelijke vervolgschade kunt u zeker claimen. De volledige huur en vaste lasten kunnen mijns inziens niet worden geclaimd. Wel de kosten die u betaald aan de derde waar u verblijft.

Heeft u nogvragen? Stelt u ze gerust.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm