Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik had een auto via financieel lease maar kon na een tijdje de termijnen niet betalen omdat het slecht ging met bedrijf en toen is de auto terug gevorderd en voor een zeer lage prijs verkocht waardoor ik nu de auto niet meer heb en het te betalen bedrag hoger is als de verstrekte bedrag ondanks dat ik 7 termijnen had betaald.
Eindstand zit ik nu met een hoger bedrag en zonder auto en ik had ze voorgesteld de auto dan terug te kopen maar dat mocht ook niet, kan dit zomaar?
Wat mij dwars zit is dus dat ik ondanks betaalde termijnen en zonder auto nu een hoger bedrag moet terug betalen en nu komen ook nog de incasso kosten bovenop en dit terwijl geen enkele voorstel van mijn kant niet geaccepteerd is.

Met vriendelijke groeten

Brahim

De hamvraag is of u al eigenaar was geworden of juist niet en of de leasemaatschappij gerechtigd was om de auto te verkopen (om daaruit de achterstand te voldoen). Met name zal van belang zijn de wijze van formulering van het leasecontract. Ook zou mogelijk een rol kunnen spelen uw aanbod om de achterstand af te betalen. Indien u wilt overleggen mag u gerust contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag