Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Beste meneer/mevrouw,

1.5 jaar geleden heb ik een bestaande woning gekocht, bij deze woning zat een tuin met tuinhuis en bossage wat wij dachten dat dat de erfscheiding was.
Nu gaat een projectontwikkelaar kavels te koop aanbieden en heeft kavels uitgezet en daarbij dus het gedeelte genomen wat wij dachten dat van ons was, na aanvraag van een kadastrale kaart klopt het verhaal van de projectontwikkelaar.
Ik heb bewijs dat het tuinhuis en de bossage er meer dan 20 jaar staan zonder klachten.
Mijn vraag is of het nu om verjaring gaat of sta ik absoluut niet in mijn recht?

Graag hoor ik van u

Mvg

Als u kunt aantonen dat u en de vorige eigena(e)r(en) van uw perceel gedurende 20 jaar of meer het bezit van de desbetreffende grond met tuinhuis hebben gehad, dan kunt u zich er tegenover de projectontwikkelaar op beroepen dat u door bevrijdende verjaring eigenaar van de grond bent geworden. Ik ben advocaat en gespecialiseerd in verjaringskwesties. Als u nog vragen heeft of rechtsbijstand in deze kwestie wilt, neem dan vrijblijvend en kosteloos contact met mij op om te bespreken wat ik hierin voor u kan betekenen en wat de kosten van mijn werkzaamheden zijn.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Beste Dhr van den Bosch

Vriendelijk bedankt voor u snelle en duidelijke uitleg, graag zou ik nog weten of een luchtfoto van 1998/1999 voldoende rechtsgeldig in deze?
Mocht ik er niet uit komen zou ik graag contact met u opnemen.

Mvg


(Lucht)foto's kunnen zeker bijdragen aan het bewijs. Ditzelfde geldt voor de verklaringen van vorige eigenaren/bewoners.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag