Vraag

Dag! Ik sta op een camping nu 6 jaar en Wil mijn caravan verkopen maar de mensen die hem wilde kopen worden telkens om niet duidelijke redenen geweigerd naar screenen daarbij zijn er mensen bij die afhaken omdat ( sinds vorig seizoen) er enkele caravans staan die er niet uitzien( klein ford oranje ) ook daar regelmatig over geklaagd of daar wat aangedaan kan of moet worden!!! Mag ik dan weigeren om staangeld te betalen tot dit alles duidelijk is en opgelost!? Bvd mvg

Deel deze vraag

3 Reacties

1 U kunt niet zomaar weigeren te betalen. U zult de campingbeheerder eerst schriftelijk vragen waarom potentiele kopers worden geweigerd. Mocht de beheerder geen legitieme reden aangeven dan kunt u betaling verminderen of in het ergste geval opschorten. Dit moet wel blijken uit de recron voorwaarden indien van toepassing.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Reactie van de vraagsteller
Dag Heer! Ook als de Campingbeheerder is aangesproken op achterstallig onderhoud van de staanplaats waar men staat en zo ook daarbij de Caravan onverkoopbaar is!? En hij daar verder niets mee doet!? Bvd mvg F Dubbeld
1 Als afgesproken is dat de campingbeheerder het (achterstallig) onderhoud dient te verrichten en hij laat dit na, dan kunt u betaling verminderen of opschorten.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm