Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goedendag.
Kan iemand ons misschien een tip gegeven AUB

Momenteel huren wij een alarm systeem en een camera systeem hier betalen we elke maand voor
Alleen nu is het bijna van af het begin zo dat we steeds moeten vragen of ze het bedrag van me rekening willen afschrijven terwijl dit normaal hoort te gebeuren alleen moeten we bijna smeken of ze het er af willen halen.
Maar nu komt het volgende omdat wij gaan verhuizen wilden we alles mee nemen.
Alleen vandaag kregen we te horen dat we €1000 moeten betalen om het te laten verplaatsen we kregen ook de optie tot afkoop.
Alleen staat in het contract het complete set is te koop voor €849,00 dit is een simpel alarm systeem
ook het onderhoud is nog nooit gedaan we hebben hem nu 2 jaar bijna.
Kunnen ze zomaar zulke bedragen rekenen.
Want dit kan niet iedereen verplaatsen.
En zou in houden dat je door zo iemand bijna niet kan verhuizen.
Ik hoop dat er iemand raad weet

Indien er achterstallig onderhoud is of onderhoud dat stelselmatig contractueel moet worden gedaan kunt u de dienstverlener in gebreke stellen hiermee en hem de kans geven zijn verplichtingen alsnog na te komen. U mag ook een deel van uw verplichting ( betaling) verrekenen met de niet gedane werkzaamheden. Zo heeft u een tegenvordering.

Tegenover de noodzakelijke handelingen gepaard gaande met uw verhuizing die de dienstverlener zou moeten uitvoeren, dient een evenredige tegenprestatie *( in geld ) te staan . Ik weet niet of dit nu zo is en welke werkzaamheden er door hem moeten worden uitgevoerd op basis van het contract.

Afkoopsommen zijn doorgaans gerelateerd aan de dienstverlening in jaren welke inkomsten worden misgelopen en de dagwaarde van het systeem.

Verhuizing komt in principe voor uw eigen rekening en risico en met de voorwaarden zal u akkoord zijn gegaan, tenzij u niet vooraf kenbaar zijn gemaakt?

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag