Vraag

Hallo, mijn vraag gaat over de maandelijkse bijdrage voor de vereniging van huiseigenaren.

Ik moet een hoger bedrag betalen dan mijn buren omdat ik een tuinhuisje in mijn tuin heb staan, en deze is mee berekend bij het vaststellen van mijn bijdrage. Hierdoor heb ik een groter oppervlakte dan mijn bovenburen. Bij de bovenburen is de zolder ook mee berekend.

Nu kwam ik er tot mijn verbazing achter dat ik geen enkele onderhoudskosten betreffende mijn tuinhuisje kan indienen bij de VVE. Terwijl het onderhoud van de zolders van mijn buren hier wel onder valt. Ik heb hier contact over gehad met onze beheerder en deze beaamd dat het vrij krom is, maar dat dit zo door een notaris is vastgesteld en dat daar niets aan veranderd kan worden. Of ik moet een notaris inschakelen en dit opnieuw allemaal opnieuw laten berekenen.
Ik moet dus extra betalen voor mijn tuinhuisje , maar dit geld mag ik niet gebruiken voor kosten aan het tuinhuis. Echter wordt dit extra geld wel gebruikt voor ander onderhoud aangaande onze panden, dus ook voor de zolders van de buren etc.
Ik vind dit geen eerlijke gang van zaken en zou aan u willen vragen of dit wel klopt.
Met vriendelijke groet Gabrielle Holland

Deel deze vraag

0 Reacties

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm