Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste meneer mevrouw,

Afgelopen vrijdag heb ik mijzelf buitengesloten. Ik heb daarom een slotenmaker laten komen. Ik heb van te voren aan meneer gevraagd hoeveel het zou kosten. Hij zei dat het maar 2,3 minuten zou duren en ik daarna gelijk kon betalen. Het duurde echter veel langer dan wij van te voren hadden afgesproken en uiteindelijk moest ik 950 euro betalen. Ik ben dus keihard opgelicht. Ik had dit bedrag natuurlijk nooit moeten betalen de rekening niet moeten onder tekenen. Ik voel me dan ook super dom. Ik was dit echter toch gedaan omdat ik best wel bang was voor de slotenmaker. Toen hij aan kwam rijden maakte hij rare opmerkingen en er zat iemand bij hem in de auto. Ik was bang dat zij mij samen misschien iets aan zouden doen als ik niet zou betalen. Er was een vriendin van mij de hele tijd aanwezig. Zij kan dit bevestigen.
Ik vraag me af wat mijn juridische mogelijkheden zijn. Ik heb bijvoorbeeld het slot wat hij erin heeft gezet gegoogled, en dat was online maar 30 euro ipv 219.
Alvast bedankt voor uw hulp. Met vriendelijke groet,

Er zijn absoluut juridische mogelijkheden, denk aan bedrog- dwaling maar ook oneerlijke handelspraktijken omdat er geen evenredige tegenprestatie staat tegenover u hebt betaald . Maar daarmee heeft u uw geld nog niet terug. Louche bedrijven zullen zich mogelijk weinig aantrekken van juridisch taalgebruik en dreiging met vervolgstappen, maar u kunt het proberen, neemt u dan contact met mij op.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag