Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste rechtswinkeljurist,

ik heb op internet gezocht voor de voorwaarden en mogelijkheden om een huishoudelijke hulp in te huren. Daarbij ben ik op de websites van werkster.nl en ikzoekeenwerkster.nl terecht gekomen. Net als op andere websites moet je hier de algemene voorwaarden accepteren om verder te komen. Dat heb ik gedaan.

Wat nu blijkt, heb ik daarmee een opdracht gegeven voor het zoeken na een werkster en werden mij persoonlijke gegevens opgestuutd met een factuur van bijna 40 Euro per e-mail. Door het vergelijken van de websites heb ik nu ook nog twee facturen . Ik wist niet eens dat dit kon. Normaal komt er een verwijzing naar paypal waarna ik ga stoppen. Moet ik de faturen allemaal betalen?

Natuurlijk niet, ik adviseer de informatie welke aan de gebruiker wordt gepresenteerd te laten toetsen aan de redelijke strenge wetgeving( uit boek 6 BW inzake overeenkomsten op afstand op het internet ) . Meestal klopt het niet en is de overeenkomst niet afdwingbaar of rechtsgeldig. Ik kan u verderop weg helpen, neemt u dan direct contact op?

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag