Stel vraag

Politie, Justitie

Particulier


Onlangs heb ik kredietaanvraag gedaan en daarbij mijn bankafschrift bewerkt. Dit was uiteraard ontzettend dom en niet goed te praten.
Nu is er gebeld door de kredietverstrekker dat ze aangifte hebben gedaan en een melding hebben verstuurd naar mijn huidige bank. Nu ben ik dezelfde dag nog naar mijn huidige bank gegaan met de vraag welke stappen er ondernomen gaan worden.

Er is dus een EVA melding gedaan en ik moet een basisrekening openen. Maar nu is mijn vraag. Hoe lang duurt het ongeveer dat ik iets hoor van de politie? Hoe lang duurt het voordat mijn rekeningen worden geblokkeerd? En welke consequenties hangen hier nog meer aan vast zoals geldboete etc. Nu heb ik ook direct mijn 2e woning te koop gezet om alle schulden in 1x af te kunnen lossen en de eventuele geldboete te betalen.

Alvast bedankt voor het antwoorden en uw tijd.

Beste vrager,

De gevolgen zijn m.n. opname in een intern en extren verwijzingsregister, waardoor het lastig wordt om kredieten te krijgen gedurende acht jaar, en verhoor als verdachte door de politie. dat laatste is onzeker, want de politie heeft te veel te doen. Wanneer het zal zijn is niet te zeggen, dat het meestal lang duurt is wel zeker.


Meer (gratis) info hierover op onze website: www.ske-advocaten.nl


Advocaat

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag