Vraag

Hallo,

Ik ben begonnen in een andere functie in het zelfde bedrijf. Dit betreft een functie die nog niet echt bestond maar gecreƫerd is in overleg door vestigingsdirectie en mijzelf.deze mogelijkheid is mij overigens aangeboden. Dit is met behoud van salaris. Maar aangezien de functie nog niet bestond was daar ook nog geen. Functiegroep aan gekoppeld. Allen krijg ik nu dus een contracts wijziging waarin ik in die functie ineens een functie groep lager ingedeeld word door het hoofdkantoor( met behoud van salaris dat wel). Maar hier is niet over gesproken. Mag dit? Ik ben hier nog niet mee akkoord gegaan en dit bij de vestigingsdirectie weer neergelegd van dit was niet de afspraak en dit komt op mij over als een verkapte mededeling van leuk dat je een andere functie bent gaan uitvoeren maar salaris groei is niet meer mogelijk. Wat kan en of moet ik hier in?
Met vriendelijke groet.

Deel deze vraag

1 Reactie

1 In feite zou u kunnen stellen dat zolang u de aanbieding van de werkgever niet hebt geaccepteerd, de huidige arbeidsvoorwaarden van kracht blijven.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm