Vraag

hallo, sinds maart 2018 zijn we uit elkaar. ik heb mijn ex uitgekocht. voor het verdelen van de inboedel hebben we onderling een overeenkomst opgesteld. daarin staat ook dat de hond naar mijn ex gaat maar dat ik de hond mag blijven zien, en mag blijven logeren bij mij.
vanaf dat de inboedel is opgehaald, en de auto en hond op haar naam gezet zijn heeft ze al het contact verbroken. wat kan ik doen om mijn hond alsnog te mogen zien? desnoods terug krijgen.
ik ben echt ten einde raad.

Deel deze vraag

5 Reacties

1 Geachte heer,

U heeft recht op omgang met de hond. In de eerste plaats is dit wettelijke geregeld en in de tweede plaats bent u dat ook uitdrukkelijk overeengekomen.

Ik begrijp dat uw ex het contact volledig heeft verbroken. Ik adviseer u om - als u dat nog niet heeft gedaan - om haar toch nog een keer te sommeren om mee te werken aan de uitvoering van de afspraken om zo omgang te hebben met uw hond. Komt u er niet uit dan help ik u graag.

Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Reactie van de vraagsteller
Dat is heel goed bericht! Helaas door het vele contact proberen te maken heeft mijn ex wel een contactverbod kunnen opleggen. Hoe moet ik nu handelen?
Los van dat verbod is het geen enkel probleem om uw rechten op te eisen.
Als u dat wilt kan ik dat namens u doen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
Reactie van de vraagsteller
Ik zou het heel graag via u willen laten lopen. Ik heb het laatst zelf weer geprobeerd, met resultaat dat er nu aangifte gedaan is van stalking. Ik durf nu geen risico meer te nemen.
1 U kunt rechtstreeks contact met mij opnemen door op de button te drukken.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm