Stel vraag

Particulier


Goeidag.
ik heb een vraag over mijn as rechtbank zitting,
ik heb afgelopen maand verzet ingezet tegen een strafbeschiking die ik heb gekregen voor een boete. die boete heb ik gekregen voor mijn persoonlijke behoefte te doen bij een boom in de bebouwde kom (wild plassen).ik heb in mijn brieft duidelijk vermeld dat ik schuldig ben en dat ik berijd ben om te betalen maar nu heb ik van anderen gehoord dat ik in ondige problemen kan komen. ik ben uiteraad volledige in om mee te werken. de reden waarom ik verzet in heb gezet is dat ik het asurbt vind dat ik de kans heb een strafblad te krijgen voor wild plassen. ik hoor graag advies.

Gr Haico Prins

Beste vrager,

U heeft het rechtsmiddel van verzet aangewedn en als u dat tijdig (binnen 14 dagen) heeft gedaan betkent dit dat uw zaak voor de rechter zal dienen. Die zal dan bezien wat er is gebeurd en of u daarvoor gestraf moet worden.

Mijn advies is altijd om een gang naar de rechter samen met een advocaat voor te bereiden en ook samen met die advocaat naar de zitting te gaan. De advocaat kan uw strfadossier opvragen en met u bespreken, uw kansen inschatten en u voorbereiden op de zitting.


Succes ermee. Advocaat

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag