Vraag

Beste , ik ben 8 jaar werkzaam in een openbaar zwembad als receptioniste met een vast contract van 25 uren , de afgelopen jaren veel overgewerkt meestal gemiddeld 40 a 45 uren per week en geen vakantie genoten omdat ze altijd moeilijk zaten qua personeel , nu is de manager van mening dat ik de komende 6 weken voorlopig 16 uur per week ga maken aangevuld met 9 verlofuren per week dit zou te maken hebben volgens de manager omdat ik er door ziekte in 2018 er 9 maanden uit ben geweest en daardoor deze verlofuren op moet maken. overigens hebben ze in deze tussentijd wel 2 personen extra aangenomen met gemiddeld een 20 uren contract .Als ik zelf verlof aan vraag kan het niet dan is het iedere keer niet mogelijk. Ook moet ik al van september 2018 iedere maandag verplicht verlof opnemen (4,5 uur).

mag en / of kan dit zomaar. mvg

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Beste heer/mevrouw,

Om uw vraag goed te kunnen beantwoorden, heb ik meer informatie nodig. Het is mij niet toegestaan u hier mijn contactgegevens te verstrekken. U kunt eventueel een direct contactverzoek met mij maken.


Mvg Sebastiaan Somers

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm