Vraag

Goedemiddag,
Door ziekte van mijn man moest ik juni 2017 onze caravan verkopen. De fam. X wilde de caravan wel hebben. Ik ben toen met de heer X naar de dealer gegaan om te horen hoeveel de caravan toen waard was. De dealer bood €7500,00 tot €8000,00 . Als vriendenprijs werd €7500,00 afgesproken. Omdat ik mijn man niet nog een dag alleen kon laten [Parkinson en dementie] hebben wij toen meteen de overdrachts papieren in orde gebracht. Toen jan. 2019 - en mijn man overleden- nog steeds niets betaald was ben ik er over begonnen. De fam. X was van mening dat ik de caravan cadeau gedaan had en er sprake was van een miscommunicatie. Na veel ge-mail hebben zij de caravan nu verkocht en mij €4000,00 overgemaakt. Verdere communicatie wijzen zij af.Ik voel mij bekocht en vraag mij af of verdere stappen mogelijk zijn.
Dank voor uw antwoord, met vriendelijke groet.

Deel deze vraag

2 Reacties

1 U mag het restant vorderen, staat het ergens op papier of is iemand erbij geweest die als getuige wil optreden voor u ( niet bij de rechter maar in een verklaring op schrift) Er is namelijk wel sprake van een afdwingbare verkoopovereenkomst met een afgesproken met prijs.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
1 Afspraak is natuurlijk afspraak en dat bedrag moet betaald worden. Als eisende partij dient u wel overtuigend te bewijzen dat die afspraak inderdaad is gemaakt. U heeft het over overdrachtspapieren, is daarin ook de koopprijs vastgelegd?

Als u wilt mag u contact met mij opnemen zodat we wat dingen kunnen doorspreken en ik de kwestie beter kan inschatten.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm