Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik ben in een financieel conflict gekomen met mijn ex-partner. Wij zijn sinds 2016 uit elkaar, maar hebben wel een gezamenlijk woning. Zij komt de financiƫle afspraken niet na en laat mij voor veel kosten opdraaien, waar we gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn. Inmiddels heb ik samen met mijn broer middels aangetekende brieven haar gesommeerd de achterstallige betalingen aan mij te voldoen. Helaas wordt hier niet op gereageerd.
Hoe sta ik er voor in deze situatie en wat zijn mijn kansen? Welke stappen kan ik verder ondernemen en welke financiƫle gevolgen heb ik bij bijvoorbeeld een rechtsgang?

Hallo, vervelend dat u in deze situatie zit. U heeft zelf al een aantal juiste stappen genomen zie ik, helaas lijkt het nu tijd voor een volgende stap. Wat die stap zou moeten zijn hangt van de feiten af, de kosten die daarmee gemoeid zijn ook.

Als u wilt kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen, wij kunnen dan e.e.a. meer in detail bespreken, waaronder de mogelijkheden van een incassoprocedure.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag