Vraag

Eind jaar 2017 hebben wij n stacaravan gekocht( 17 jr), de verkoper ( eigenaar camping) zei erbij dat deze caravan in de toekomst waarschijnlijk !! niet meer mocht worden doorverkocht. Althans alleen na overleg
Nu hebben wij in 2018 de wagen verbouwd, slaapkamer eruit nieuwe geiser n andere kachel. Boxspring ander bankstel n eiken vloer....behangen en nieuw gordijnen..
Dus vorig jaar aardig aan de klus.dit jaar de tuin op de schop en terwijl we daar nog mee bezig waren komt de jon geman n praatje maken...En de bom sloeg in !!!! Hij wil alle oude"" caravan weg en nieuwe chalets gaan zetten .oftewel of we maar willen vertrekken, hij wil.uit coulance t aankoop bedrag vergoeden.... niet ons werk niet onze nu verziekte vakantie. Andere mensen hoorde t hetzelfde bericht , maar als je al 30 jr staat en je krijgt als compensatie je stageld van Dit jaar terug en n andere wagen ( voor 2 jr) vind ik toch anders.hij bood ons 3 opties maar de plekken zijn de helft kleiner en in elke wagen moeten we opnieuw verbouwen .kan dit zomaar? ??

Deel deze vraag

1 Reactie

Als er sprake is van een recron park dan zijn er aanvullende rechten en plichten maar de parkeigenaar kan in huurvoorwaarden wel afwijken. Dus van belang 1) is recron van toepassing ? Is er sprake van herstructurering? Is of zijn er van recron afwijkende regels in het huurcontract ? Lees hier verder
https://www.anwb.nl/juridisch-advies/op-de-camping/stacaravan-en-uw-rechten/herstructurering.

Wat ik opmerkelijk vind en dat is niet in uw voordeel, is dat de oude eigenaar u min of meer heeft gewaarschuwd voor de aankomende veranderingen , dat reden geeft tot meer onderzoek voor of na de koop. Dit argument zou een rol kunnen spelen mocht er zich toch een conflict gaan voordoen.

Aan de andere kant: de parkeigenaar had u ook kunnen waarschuwen tegen de grote en duurzame en kostbare verbouwingen .

Ik kan u eventueel verder helpen met het juridische gedeelte.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm