Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Goedemorgen!
Ik heb 18 jaar in het buitenland gewoond, maar doordat mijn man een nieuwe vriendin heeft en me buitengezet heeft ben ik teruggekomen naar Nederland met 1 koffertje.
Ondertussen sta ik ingeschreven bij mijn broer, maar ik woon in een vakantiehuisje. Ik heb een parttime baan gevonden en verdien ongeveer 450 euro per maand. In oktober komen mijn spullen over uit het buitenland en die passen niet in het chalet. Bovendien zijn in oktober de 8 maanden om die ik per jaar op het park mag doorbrengen. Ik ben dringend op zoek naar een woning, zodat ik mijn spullen kwijt kan en eventueel een aanvullende uitkering aan kan vragen, want zo ga ik het emotioneel en financieel niet redden. Ik sta ingeschreven in Eindhoven en Tilburg bij de woning organisaties, maar door korte duur van inschrijving steeds heel laag op de lijst. Ik ben 57. Ik wil graag weten of ik een urgentie kan aanvragen en of jullie me daarbij kunnen helpen.

grote kans dat uw situatie geen geval van urgentie is omdat zelfs families met kinderen die altijd in Nederland hebben gewoond na scheiding op straat komen te staan. U maakt zich zorgen over de 8 maanden op het park, omdat u er niet mag wonen. Maar van wie verwacht u handhaving, van de parkeigenaar of van de gemeente? De gemeente kan een adresonderzoek starten als zij vermoeden dat u niet woont op het adres van uw broer, maar daarvoor moet wel aanleiding zijn. Ik denk niet dat een parkeigenaar zich druk maakt dat u elke dag daar verblijft/

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag