Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Hallo
Mijn dochter is 17 jaar en studeerd in utrecht.ze heeft inmiddels een appartement kunnen huren omdat het reizen niet te doen was door de afstand...haar vader is hier mee accoord gegaan ..de alimentatie 150.00 stort hij op een speciale rekening voor de de vaste lasten.
De totale kosten van het huren .intetnet.en huishoudgeld komt op een.minium bedrag van 600 00 per maand dat is echt minimaal qat ze nodig heeft.
Haar vader betaald dus maar 150.00 en de andere 500.00 moet ik dus betalen.Kinderbijslag gebruikt om haar kleding te kopen...Kosten voor de telefoon betaal ik ook ...ze heeft sinds kort een baantje en kan nu 100.00 per maand verdienen.De vraag is kan ik mijn ex verpichten aan de gemaakte koaten mee tebetalen?

Groeten andrea

Ja zeker!
Wanneer wordt uw dochter 18?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Mijn dochter wort 20 november 18 jaar.
De co ouders loopt er moeizaam en overleg blijft lastig ...


Uw ex is verplicht bij te dragen voor de helft. Ik adviseer u om uw ex te sommeren bij te dragen voor 50% en hem er korte termijn te geven om te betalen . Als hij in gebreke blijft rest helaas niets anders dan de gang naar de rechtbank . Desgewenst kan ik uw belangen behartigen .
Heeft u nog vragen ? Stelt u ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag