Vraag

Hallo ik heb een hele medische geschiedenis
Borstamputatie, chemo, bestraling, atrose ganden, carpaaltunnelsyndroom, 6x aan voet/enkel geopereerd (enkel staat nu vast) diabetes t2, adhd en tot slot fibromyalgie afg juli deze stemoel erbij gekregen.
Nu is op 29 mei een fml gemaakt waar ik op 15 juni op heb geargeerd. toen brak ik. Ik heb mij altijd beter voor gedaan dan dat ik kon. En deed alles op wilskracht.
Ik maak bezwaar op 21 pnt er zijn er 3 veranderd nu. De lijst valt zwaar in het voordeel van de werkgever. Kan ik hier nog iets tegen doen? In juli de diagnose fibromyalgie erbij gekregen en nog doet de arboarts niets aan de lijst.

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Allereerst sterkte met uw gezondheid. Zo te horen heeft u aardig wat voor de kiezen gekregen.

Re-integratie/ziekte/WIA is een zeer interessant onderwerp voor de gespecialiseerde advocaat. Vaak is er op dit gebied ook veel te bereiken. Voor de werknemer/uitkeringsgerechtigde is het een complex geheel.. Zo te horen gaat er bij u veel goed fout. Ik adviseer u dan ook op korte termijn contact op te nemen met een gespecialiseerd advocaat. Hij/zij is lid van een specialisatievereniging. Daarnaast is het handig wanneer die ook nog wat van fibromyalgie af weet (zie FES), zoals ik. Vaak is het eerste gesprek gratis, zoals op mijn kantoor.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm