Vraag

Goedemorgen juristen en ik hoop dat u mij kunt helpen

Ongeveer 2 maanden geleden heb ik met een bedrijf een mondelinge afspraak gemaakt om zonnepanelen op mijn huis te plaatsen. Zij hebben mij nooit een offerte gestuurd van de kosten ook al heb ik dit vaak gevraagd aan ze!!!

Vorige week heb ik ze gebeld en heb ik een mail gestuurd en gezegd dat ik niet wil dat ze komen!! Ik heb ook mijn redenen gegeven bij het afzeggen van de afspraak. Nu willen ze as zaterdag alsnog komen en anders brengen ze kosten in rekening. ik heb als consument niks ondertekend en ik heb ook nooit een overeenkomst gekregen!! Wat moet ik doen????

Deel deze vraag

1 Reactie

Wanneer u nog niet weet wat de kosten zullen zijn, dan kunt u het recht stellen dat er nog geen volledige overeenstemming is. Een van de belangrijke onderdelen van een overeenkomst is immers de prijs. U kunt het bedrijf laten weten dat u de zonnepanelen graag gemonteerd wilt hebben en dat ze welkom zijn indien en zodra u akkoord bent gegaan met een toegestuurde offerte.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm