Vraag

Nogmaals een gestelde vraag.
Wij hebben als Eigenaren Vereniging een vonnis in handen waarin uitdrukkelijk staat vermeld, dat de eigenaar van een vakantiepark in overleg met het Eigenaren platform, de jaarlijkse facturen van het onderhoud moet overleggen. Daar wij jarenlang de wanbeheer van de eigenraar hebben moeten meemaken, en deze de Algemene Regels jarenlang heeft overtreden, is het nu eindelijk via de rechtbank gelukt dat dit via een uitgesproken vonnis, de zaken nu wel transparant met officiële facturen zal moeten worden overlegd.
Wij betwijfelen of de eigenaar zich hier wel aan zal gaan houden en zijn op onze hoede dat hij alles uit de kast zal trekken om het e.e.a. te zullen omzeilen.
Het platform weet dat hij sinds jaren het grootste gedeelte van het onderhoud door zwartwerkers heeft laten verrichten. Nu is hij vanwege de uitspraak verplicht de originele/officiële facturen ter inzage te geven aan het platform.
Het platform twijfelt heel sterk dat hij dit zal gaan doen.
De vraag is: Wat zijn de mogelijkheden indien het platforma twijfelt aan de echtheid van de getoonde facturen. Kan er om een accountantsverklaring over een boekjaar worden geëist, m.b.t. de onderhoudskosten?? Wat zijn andere mogelijkheden indien men aan de echtheid van de getoonde facturen twijfelt??
Hopende op een reactie en bij voorbaat dank

Deel deze vraag

2 Reacties

1 De volgende stap zou naar mijn mening zijn dat u vraagt om betaalbewijzen. Een accountantsverklaring is ook niet onmogelijk, maar omdat gedaan te krijgen zult u waarschijnlijk veel meer kosten moeten gaan maken. Desgewenst kan ik u wellicht helpen om hiermee verder te komen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *
1 Als u aan de echtheid van de overlegde facturen twijfelt, dan kunt u ook contact opnemen met de bedrijven, die de facturen hebben verstuurd. Als die van niets weten, pleegt de beheerder valsheid in geschrifte, wat strafbaar is.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm