Vraag

Goedendag,

Ik ben Mw.H. welke 7 jaar geleden is gescheiden, ik verzorgde vanaf die tijd, 1 kind via een co-ouderschap. Er zijn 3 punten waarop ik graag geinformeerd wil worden.
In die 7 jaar tijd is er het een en ander veranderd m.b.t gezinsamenstelling ( inkomen) , betaalde alimentatie, co-ouderschap.

Het kind , inmiddels 16 jaar wil al enige tijd niet meer bij de vader wonen en woont nu dus permanent bij mij. Dit brengt hogere kosten met zich mee en vraag me af of een herberekening solaas kan bieden. Kan dit en wat zijn daar de kosten van?

Verder heeft er sinds die 7 jaar geen indexering plaats gevonden, ik heb er niet naar gevraagd. Kan ik hier alsnog met terugwerkende kracht aanspraak op maken?

Aangezien de ex-partner ook niet meer wil mee betalen aan het schoolgeld en de studiemiddelen , wil ik vragen of dit zomaar kan? Mijn ex zegt dat hij genoeg betaald en in het conventant of ouderschapsplan , dit beschreven staat!

Ik wacht op uw reactie.
met vriendelijke groet,
Mw. H

Deel deze vraag

1 Reactie

Geachte mevrouw ,
Op grond van gewijzigde omstandigheden kan er zeker een herberekening worden gemaakt. Als ik de situatie in ogenschouw neem dan heeft u wellicht recht op een hoger bedrag .met terugwerkende kracht van 5 jaren heeft u nog recht op de indexering. Ik bereken en indexeer en incasseer het graag voor u. Uw ex dient zeker bij te dragen.
U kunt desgewenst rechtstreeks contact met mij opnemen voor een toelichting .

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm