Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Beste,
In de zomer van 2018 heb ik het dak van mijn schuur laten vervangen. Dit waren asbest platen, die zijn nu vervangen door beton-cementplaten. Hiervoor heb ik een dakdekkersbedrijf ingeschakeld. Tijdens de werkzaamheden is de dwarsbalk ook vervangen. Deze stond niet op de offerte, maar in onderling overleg is deze tegen meerwaarde ook vervangen.
Na enkele maanden zakte deze nieuwe dwarsbalk (in de nok) door, waardoor de platen, die toch al niet geheel goed waren bevestigd, ook begonnen te verzakken. Ander gevolg is dat de nok ook los begint te raken.
Ik heb meerdere malen contact gezocht (via WhatsApp, de eerste op 10 april 2019), maar helaas is hij niet op komen dagen.
Over een tijdsbestek van 3 maanden heb ik nog 8 keer geappt, waar ik elke keer wel een reactie kreeg dat hij zou komen kijken, maar ook elke keer achteraf een berichtje kreeg dat hij het was vergeten oid. Gevolg dus dat er tot op heden nog steeds niets is hersteld..

Wat kan ik nu het beste doen?
Alvast bedankt voor uw advies.
vriendelijke groet.

U doet er verstandig aan om deze aannemer een brief te schrijven waarin u de problemen uiteenzet, refereert aan de diverse WhatsApp berichten en een duidelijke en redelijke termijn stelt om de problemen op te lossen, met de dreiging dat u het door een ander laat doen wanneer hij zijn verplichtingen niet nakomt en dat u de kosten op hem zult verhalen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag