Stel vraag

Wonen, Buren

Zakelijk


ik heb als bedrijf een ingebrekestelling gekregen. er zouden werkzaamheden niet goed zijn uitgevoerd.
echter dit is mij tot de ingebreke stelling niet gemeld op geen enkele manier. ook zouden er keuringen zijn geweest die ook niet gemeld zijn aan mij.
ik heb inmiddels twee brieven geschreven naar hun advocaat. met daarin een toezegging dat als er fouten zijn gemaakt dat ik deze oplos. en dat ik ook een tegen expertise aanmeld. ik heb gevraagd of ik de gegevens van deze mensen mag doorgeven aan een constructeur die alles terplaatse zal bekijken. tot op heden geen enkele reactie terug mogen ontvangen. ik heb de eerste brief verstuurd op 15/08/2019 en de tweede brief op 03/09/2019
ook hebben deze mensen mijn afgeschermde telefoonnummer op een of andere maniet weten te achterhalen. wat kan ik verder nog doen?

Dank voor uw vraag. Aangezien de wederpartij niet op uw reactie op haar ingebrekestelling reageert, kunt niets meer doen dan u al heeft gedaan. U heeft correct gehandeld. U heeft het recht om de beweerde gebreken te (laten) inspecteren en u heeft u bereid getoond om eventuele gebreken zonodig te herstellen. Mocht de wederpartij helemaal niet reageren, maar wel rechtsmaatregelen treffen, dan zijn die vrijwel kansloos, omdat de wederpartij door u niet de gelegenheid te bieden het werk op te nemen en gebreken te herstellen in schuldeisersverzuim zal raken. Heeft u nog vragen of wilt u rechtsbijstand in deze kwestie, neem dan gerust vrijblijvend en kosteloos contact met mij op om te bespreken wat ik voor kan betekenen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

ik dank u voor het snelle andwoordt, ik dacht al zo iets. maar ik wist dit niet zeker.

ik zal verder afwachten.

met vriendelijke groet,

peter



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag