Vraag

Ik heb voor mijn scriptie hulp gevraagd aan een bedrijf. Zij hebben iets voor mij iets gemaakt waar ik helemaal niks mee kon en waarvan ik niks heb gebruikt voor mijn scriptie. Ondanks dat ik duidelijk heb gemaakt dat het waardeloos was wat mij is toegestuurd en er niks is getekend blijf ik wel telefoontjes en mailtjes ontvangen van het bedrijf dat ik €300 moet betalen voor de geleverde diensten.

Deel deze vraag

1 Reactie

Van belang is wat u samen met het bedrijf heeft afgesproken , alles wat betrekking heeft op de inhoud van de overeenkomst, vooraf is besproken , op de website staat vermeld en in hun voorwaarden, is van belang. Wat had u mogen verwachten ? Voldoet het niet dan kan er sprake zijn van een wanprestatie maar let op: de dienstverlener zal zich beroepen op het feit dat zij een inspanningsplicht hebben U moet dus duidelijk omschrijven dat zij ook niet aan die verplichting hebben voldaan . Ik wil u er wel bij helpen, neemt u dan contact met mij op?

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm