Vraag

Goedendag,

Ik heb een vraag over de alimentatie die ik maandelijks betaal aan mijn kinderen.

Mijn ex-partner heeft bij haar advocaat laten vastleggen dat ik elke maand alimentatie zal betalen voor mijn kinderen.

Nu staat het volgende geschreven in de overeenkomst:

"Met ingang van 1 mei 2019 betaalt de vader aan de moeder een bedrag van …. voor kind 1 en een bedrag van … per maand voor kind 2 als bijdrage in de kosten van hun verzorging en opvoeding.
Aldus overeengekomen en ondertekend op 20 mei door mijn ex-partner en op 22 mei ondertekend door mijzelf"

Nu wil mijn ex-partner dat de alimentatie elke maand de 1e op haar rekening staat en ook dat ik een maand vooruit ga betalen.

Nu is mijn vraag, moet ik de alimentatie perse op de 1e van elke maand overmaken of mag dit ook in het midden of einde van de maand zijn.
ik heb alle maanden voldaan aan mijn betalingsplicht maar op wisselende dagen maar wel in de eerste 2 weken van die maand.

Ik ga het niet redden om een maand vooruit te betalen, aangezien ik de overeenkomst 22 mei pas kreeg en daarop gelijk op 1 juni de maand mei en ook juni moest betalen.

Deel deze vraag

1 Reactie

De met uw ex-partner afgesproken kinderalimentatie dient elke 1e van de maand aan haar te worden voldaan., tenzij uw ex partner ermee instemt dat dit later gebeurt. U betaalt dus op 1 oktober voor de maand oktober etc etc.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm