Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste,

Ik heb laatst een msi laptop gekocht met een RGB toetsenbord. Tijdens het typen veranderd het toetsenbord van kleur zonder dit ingesteld te hebben. De klantenservice van msi geeft aan dat dit binnen de specificatie valt van het product. Ik mag toch verwachten van een product boven de 2000 euro dat het toetsenbord naar behoren werkt, of het nu software gerelateerd is of hardware gerelateerd.

De machine heb ik bij een computerzaak gekocht, hun geven aan dat ze niks voor mij kunnen betekenen ookal heb ik aangegeven dat ik niet tevreden ben over het product, nog geld terug of ander product is niet mogelijk.

Wat zijn de opties die ik kan nemen?

Als er problemen zijn met uw computer dan is de winkel die een oplossing daarvoor moet aandragen. Indien het toetsenbord niet werkt zoals verwacht dan kunt u de winkel in gebreke stellen. Ik raad u wel eerst aan de instellingen van de computer te raadplegen alvorens dit te doen. Mogelijk is dit een tijdelijk probleem. Is het echter permanent zonder instellingswijzigingen dan zou ik de winkelier vragen om een andere computer.
Mocht deze volharden neemt u dan desgewenst contact met mij op voor verdere hulp.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Beste B.Biharie,

De Machine is al 3 keer naar de reparatie centrum geweest en die geeft aan dat dezelfde model dit gedrag vertoond dus dat dit volgens product specificaties is en mij niet verder kunnen helpen.
De winkel geeft aan dat de leverancier dit antwoord geeft wij ook niks voor je kunnen betekenen.


Wellicht kunt u een onafhankelijke expert raadplegen en hun conclusie als verweer gebruiken. Valt het probleem dan nog steeds onder de productspecificaties dan vrees ik dat u in deze weinig kunt doen. Dit is slechts anders als duidelijk is dat de werking van het toetsenbord voor u cruciaal was en dit voor partijen duidelijk was. In dat geval kunt u de koop laten vernietigen. U zult dit wel moeten aantonen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag