Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste,
Aan de makelaar die jarenlang ons huis verhuurd heeft aan een derde, hebben wij al die tijd ook maandelijks financieel beheerkosten in rekening betaald. Toen onze huurder ons huis verliet, waren er nogal wat zaken niet in orde. De makelaar heeft hier uiteindelijk niet genoeg mee gedaan. De huurder is vertrokken naar het buitenland en zal dus waarschijnlijk niet meer meebetalen aan de schade op oa de houten vloer. De borg heeft de makelaar nog steeds niet aan ons betaald, ondanks dat we daar meerdere malen naar gevraagd hebben.
Ik ben van mening, dat zij niet alleen de borg zsm aan ons moeten uitbetalen, maar ook de betaalde financieel beheerkosten, omdat ik vind dat zij ernstig in gebreken zijn.
Wat kan ik het beste doen? Wij hebben geen geld voor dure advocaten, maar willen wel ons geld (iig de borg) zsm terug.
Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie.

Afhankelijk van de gemaakte afspraken heeft u in ieder geval recht op de borg. Financiele beheerkosten kunt u ook terugvorderen mits u dit bent overeengekomen. Is dit niet het geval dan is het aan te raden de makelaar schriftelijk te sommeren het teveel betaalde terug te betalen. Vaak kan een brief van een jurist de zaak vlot trekken. neemt u desgewenst contact met mij op voor verdere hulp.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag