Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Ik heb en Vraag over het verlenen van toegang van een mede huurster Op dit moment is er een scheiding ingediend bij de rechtbank door mijn vrouw (per 06-09)in de tussen tijd heeft zei een nieuwe woning gehuurd elders maar staat nog wel op het contract van deze woning waar ze haar eigen volgens de verhuurder ook niet zonder mijn handtekening af zou kunnen halen Als ik hier in mee zou gaan zou dat namelijk betekenen dat ook ik een andere woning moet hebben binnen 1 maand (opzeg termijn) het contract zou namelijk opnieuw moeten worden opgesteld en dan voldoe ik niet aan de huidige verhuurders voorwaarden Maar nu is dus de vraag moet ik haar toegang verlenen op de momenten dat het haar uitkomt en dan ook nog samen met wie zei wil Ze is volgens de gemeentelijke registratie al verhuist is ook duidelijk te zien aan een aanslag waterschap belasting waarin staat dat ik alleen woonachtig ben vanaf 27-08

Belangrijkste is toch als ze binnen wil komen moet ik haar toelaten nu

Zij is wel medehuurder maar heeft haar woonrechten prijsgegeven door te verhuizen. U moet wel medewerking bieden aan binnentreden als zij er een gegronde reden voor heeft, bijvoorbeeld er staan nog spullen..

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dankjewel voor het antwoord maar blijft ook nog de vraag is dit op ieder moment dat zei dit wil en mag ze dan ook beslissen wie er mee naar binnen komt?


Nee u kunt dat het beste samen bepalen. En alleen als het strikt noodzakelijk is. Verder heeft u recht op privacy en gebruik van de hele woning.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Heb ik het recht om de sleutels van haar terug te eisen van dit appartement Ander slot is hier niet mogelijk is namelijk huurwoning plus de sleutel is ook om toegang te krijgen via centrale toegangsdeur van het complex en tevens om in de kelderbox te komen


Ja dat recht heeft u.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag