Vraag

Ik ben een half jaar gescheiden en we hebben een ouderschapsplan gemaakt. Omdat we zo ver uit elkaar wonen hebben we afgesproken dat hij ons kind bij mij haalt en ik haal ons kind bij hem weer op zondag. Dit was ook gemaakt omdat hij een eigen onderneming heeft en dus ook makkelijk zijn eigen dag kan indelen en dus ook makkelijk tijd kan maken om zijn kind te halen.
Omdat ik geen werk had een periode hebben we het omgedraaid zodat hij wat langer op de zaak kon blijven. Dit heb ik uit goedheid gedaan en niet als definitieve afspraak( naar mijn weten). Hij vroeg meestal of ik ze kon brengen (of eiste dit soort van op omdat ik niet werkte) en soms haalde en bracht ik zelfs. Ook om conflict te voorkomen en ik op dat moment dus werkloos was en hem wou helpen. Nu heb ik een baan gevonden en heb ik niet meer de mogelijkheid om daar heen te rijden op vrijdag maar nu zegt hij dat wij dit mondeling hebben afgesproken dit om te draaien en ik niet meer terug kan vallen op het ouderschapsplan wat we hebben getekend.
Is dit ook zo? Omdat ik uit goedheid daar ben heen gereden ben ik nu de pineut? Ik ben dus een alleen staande moeder en heb mijn baan heel hard nodig om mijn huur en het onderhouden van ons kind. (Over het brengen en halen dit is nu precies 5 maanden aan de gang)

Deel deze vraag

1 Reactie

De afspraak die u later mondeling heeft gemaakt is gewoon een tijdelijke , met een voorwaarde dat het komt te vervallen zodra u weer werk zou vinden. Dit nu frustreren is niet handig . er is geen belang bij en het wordt u onmogelijk gemaakt te werken.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm