Vraag

Mijn ex en ik zijn in September 2010 in onderling overleg gescheiden, inclusief een echtscheidingsconvenant met een voor mijn ex (in hoogte en in duur) genereuze alimentatieregeling. Nu zijn mijn omstandigheden veranderd omdat ik een ongeneeslijke vorm van kanker heb, en vermoedelijk op korte termijn de alimentatie niet meer kan opbrengen. We willen nu in wederzijds overleg de alimentatieregeling stopzetten, en hebben daartoe een aanvullende overeenkomst opgesteld. Hoe kunnen we de aanvullende overeenkomst rechtsgeldig maken? Is er een advokaat, notaris of rechtbank bij nodig?

Deel deze vraag

1 Reactie

Nee hoor niet nodig , maar u zou de handtekeningen bij de notaris kunnen zetten onder de afwijkende en aanvullende afspraken, Dit is dan meer voor de zekerheid mocht een partij nadien de inhoud en het bestaan tegenspreken. Bij notariƫle akte staat de datum vast, de inhoud en dat partijen het over en weer hebben begrepen en aanvaard.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm