Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


In 2011 ben ik 32 uur gaan werken. Dat wordt op mijn verzoek nu terug gebracht naar 28 uur. In het te tekenen addendum wordt verwezen naar mijn getekende contract voor onbepaalde tijd van 2008.
Punt 2 in het addendum 'Heroverweging" gaat over de uren vermindering, hiermee ben ik akkoord. Onder punt 3 in het addendum staat letterlijk: "Slotbepaling: Behoudens het hiervoor genoemde blijft het overige in de arbeidsovereenkomst benoemde ongewijzigd."

Hier ben ik het niet mee ons omdat in die arbeidsovereenkomst het toenmalige bruto salaris is beschreven wat uiteraard vele malen minder is dan mijn huidige uurloon. Mijn manager zegt dat dit altijd zo gebeurt en geen invloed heeft op mijn salaris. Maar als puntje bij paaltje komt, wat houd dit getekende addendum voor mij in? Mijns inziens klopt het geschrevene niet.
Ik ben benieuwd wat jullie hiervan kunnen zeggen. M.vr.gr. M.

Uw werkgever dient gewoon het huidige salaris waarop u recht hebt te vermelden in het addendum. Er is geen reden om te verwijzen naar het salaris dat u destijds verdiende en dit klopt ook niet.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag