Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Geachte heer/ mevrouw,
In 2011 hebben wij een houten recreatiewoning gekocht op Landgoed Het Grote Zand in Hooghalen. Wij hebben deze woning gekocht onder toezegging dat er 10 van deze woningen zouden worden gebouwd. Tot op heden is er nog geen enkele houten woning bijgebouwd.
Enkele weken terug heeft de parkeigenaar zonder enig overleg besloten kunststof chalets pal naast onze woning te plaatsen. Wij voelen ons bedrogen door de plaatsing van dit chalet. De parkeigenaar houdt zich niet aan de afspraken en de woning is zeer waarschijnlijk behoorlijk in prijs gedaald. Is er jurisprudentie over soortgelijke gevallen? Kunnen wij planschade claimen? Kunnen wij eisen dat de parkeigenaar zich aan de afspraak houdt om 10 houten woningen te plaatsen?

De toezegging maakt onderdeel uit van de koopovereenkomst en mogelijk zou u de chalet onder andere omstandigheden niet hebben gekocht of tegen een andere prijs en voorwaarden. U zou zich kunnen beroepen op dwaling of non conformiteit . Reden voor prijsvermindering Of dit kan hangt af van de andere voorwaarden en alles wat u is toegezegd , in brochures staat enzovoort. Laat u een jurist de zaak onderzoeken ? Nakoming eisen kan onredelijk zijn en ik denk dat dat niet mogelijk is. . U mag mij ook direct contacteren voor meer informatie.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag