De Stichting Rechtswinkel.nl staakt per 15 mei 2020 haar activiteiten. Klik hier voor meer informatie.

Zakelijke vraag

Ik heb een relatiebeding van 2 jaar bij mijn oud werkgever in het contract staan. Hier van zijn 16 maanden van verstreken. Ik werd benaderd door een cliënt van ex werkgever om voor hem te werken (ik ben nu als zzp’er 2 dagen in de week werkzaam als boekhouder). Ik heb oud cliënte gezegd dat ik dat wel wilde, maar niet kon en gewezen op mijn relatiebeding, en ze doorverwezen naar mijn zwager met een eigen kantoor. Deze heeft ook werkzaamheden verricht over q3. Ik heb dus echt geen werkzaamheden verricht. Cliënte had dus al op gezegd en gezegd dat ze bij mij cliënt wilde worden. Waarna ex werkgever flink boos was en mij belde en dreigde met het boete beding. Is dit nu mogelijk?

Deel deze vraag

1 Reactie

Het lijkt mij dat u correct hebt gehandeld. Misschien is het begrijpelijk dat uw ex-werkgever boos is, maar de dreigementen in uw richting lijken mij onterecht. Mocht uw werkgever dit hoger opspelen, dan kan ik u wellicht helpen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm