De Stichting Rechtswinkel.nl staakt per 15 mei 2020 haar activiteiten. Klik hier voor meer informatie.

Vraag

goede middag .mijn vraag is ik fiets elke ochtend tussee 08,30 en 09,30 en s,avonds tussen 19,30en 20,30 op een hometrainer die ik voor het zolderraam geplaars hebt zodat als ik naar buiten kijkt wat uitzicht hebt fiets wat fijner maar nu heb ik een klein probleem .mijn buurvrouw vind dit niet fijn omdat ik op een stuk van haar plaats kan kijken haar plaats kan kijken dus tegen haar achtergevel waar haar tuinset staat en ik kan van af de zolder ook de slaapkamer zien maar mijn fiets heb ik zo geplaats dat ik rechts op het veld en de weg kan kijkenen ja ik kijk wel eens rond en dan kan ik ook van de ander buren tegen over mij een stuk van de plaats zien of de slaapkamers op de eerste verdieping zien en nu de vraag mag ik nu op zolder voor het raam fietsen of niet de ruimt tussen mij en de buren aan de overkant is ongeveer 20 meter. of ben ik nu ineens een gluurder volgens de buurvrouw.

Deel deze vraag

1 Reactie

1 U mag in uw eigen huis fietsen waar u wilt. Als het raam daar rechtmatig zit is het geen probleem. Jammer dat uw buurvrouw het vervelend vindt, maar dat is niet anders.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm