Vraag

Goedendag,

Op marktplaats stond een advertentie voor BMW velgen voor 895 euro. Er waren al een aantal lagere biedingen. Ik heb de verkoper (particulier) gebeld en een bod uitgebracht van 800 euro. De verkoper heeft dit bod aanvaard en we hebben een afspraak gemaakt wanneer ik ze op zou komen halen. Daarna is er over de whatsapp nog contact geweest over wat we telefonisch hadden besproken. Echter 2 dagen voordat ik de velgen ga ophalen, zegt de verkoper dat zijn vrouw de velgen aan iemand anders heeft verkocht. We hebben dus een schriftelijke overeenkomst en de verkoper is in gebreke gebleven. Wat zijn de volgende stappen die ik kan nemen? Kan ik soortgelijke velgen bij een ander (waarschijnlijk duurder) kopen en het verschil verhalen op de verkoper?

Mvg,

Hans Meeldijk

Deel deze vraag

1 Reactie

1 Ja dat kunt u proberen ,wel soortgelijk , er is ook geen verschil wie de eerste is met een vordering van nakoming koopovereenkomst , maar hoe krijgt u het verschil in geld terug zonder veel gedoe? Moeilijk. Dat alleen al kan behoorlijk meer gaan kosten.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm