Vraag

Afgelopen jaar heeft de woningstichting 15 huurwoningen gerenoveerd (nieuwe dakisolatie van buitenaf nieuwe pannen en gelijk aan een zijde ruimte gemaakt voor zonnepanelen
Er werd ons verteld dat ze samen met de huurders gingen bekijken wat de beste optie was voor de zonnepanelen ze kwamen met een stichting waar je dan 16,5 cent per opgewekte kw moest betalen van de 15 huurwoningen zijn er maar 4 huurders akkoord gegaan en wij dus niet.
Nu willen we zelf de zonnepanelen aanschaffen en laten plaatsen
maar nu heeft de woningstichting een brief gestuurd dat we zelf geen zonnepanelen mogen plaatsen op het dak van de woning of schuur kan dit zomaar wij willen toch ook meewerken aan een beter milieu

Deel deze vraag

1 Reactie

Als huurder dient u toestemming te verkijgen van de verhuurder/eigenaar om de zonnepanelen te mogen plaatsen. Als deze niet wordt verleend dan kunt u daar weinig aan doen. Ik raad u aan in gesprek te gaan met de verhuurder en hen daarvan te overtuigen.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm