Vraag

Ik heb nog geld tegoed van een particuliere stalling waar ik heb gestaan.
Dit is toen zo gelopen omdat de jaarlijkse eind berekening pas enkele maanden na mijn vertrek afgerond is. De eind berekening heb ik overigens nooit ontvangen.

Wel heb ik bij vertrek een email gekregen met een voorlopige berekening. Daarbij stond dat het wachten was op de definitieve berekening voordat ik het geld zou ontvangen.
Alleen nu krijg ik geen enkele reactie meer van deze mensen. Wat zijn mijn opties?

Deel deze vraag

1 Reactie

U dient een ingebrekestelling te sturen. Veelal wordt die aangetekend en tevens per gewone post (of email) verstuurd. Daarin meldt u dat de stalling haar afspraak, namelijk om met een eindberekening en terugbetaling te komen, niet is nagekomen en dat u haar nog een redelijke termijn, zeg 10 dagen, geeft om dat alsnog te doen. Indien daar niet bevredigend op wordt gereageerd zou een procedure kunnen worden overwogen. Of een procedure zinvol is hangt af van diverse factoren, zoals het financiele belang en de eventuele (aantoonbare) overeenkomst die is aangegaan, maar ook de eventuele verhaalsmogelijkheden bij de stalling.

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm