Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Hallo, ik heb aangekondigd te willen scheiden maar mijn man heeft NAH dit kost veel tijd ik dacht netjes mediapion scheiding te regelen moet nog wachten op een onafhankelijk persoon begeleider ipv zijn dochters. ZIjn dochters hebben nu al bepaalde ideeen over finacielle zaken ik moet maar me eigen dingen betalen van te weinig eigen inkomen ze hebben samen met me man hun vader een nieuwe rekening geopend en zijn gevolmachtigd over die rekening als ik geld nodig heb moet ik vragen zegt die dochter me man vind dat het niet hoeft nog gewoon zo laten zoals we altijd deden . Ik voel me een beetje gedwongen ipv mediation scheiding te doen appart advocaat te regelen . en er zijn nog kinderen van ons van 3/4 jaar

Geachte mevrouw , indien u in gemeenschap van goederen bent gehuwd dan is de financiële situatie die u schetst in principe niet mogelijk.
Wat daar ook van zij ik behartig graag uw belangen in het echtscheidingsproces . Ik adviseer u nu al een inventarislijst te maken en foto’s van de inboedel maar ook van de gezamenlijke administratie en bank gegevens .

Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.
Desgewenst kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag