Vraag

We hebben ons huis veel sneller kunnen verkopen dan verwacht. Dit betekent dat we voor we in ons nieuwe huis (in dezelfde gemeente) terecht kunnen ongeveer 8 maanden moeten overbruggen. We willen daarvoor onze recreatiewoning gebruiken die hiervoor prima geschikt is. Het probleem is dat deze recreatiewoning niet geldt als woonadres in het kader van de GBA. Ik heb vrienden die als briefadres willen fungeren. De gemeente staat dit niet toe. Een briefadres wordt pas geaccepteerd wanneer je in een instelling of gevangenis verblijft. Ik kan me tijdelijk inschrijven bij familie, echter omdat ik daar niet daadwerkelijk verblijf is dit strafbaar. Ik overweeg nu om de tijdelijke verhuizing zoals voorgeschreven te melden en vervolgens niets te doen. Ik ben echter bang dat de Aow en het pensioenfonds die gebruik maken van de GBA gegevens niet meer zullen uitkeren. Wat is verstandig om te doen?

Deel deze vraag

1 Reactie

U hebt bij voorkeur een adres nodig , er kunnen inderdaad problemen opkomen met instanties , zonder adres woont u namelijk niet in Nederland. Het briefadres beleid kan verschillen van gemeente tot gemeente . Dus misschien kunt u in een andere gemeente wel terecht?

Bedankt voor uw stem!

Beoordeel:
* * * * *

Niet het antwoord dat u zocht?

Kies een onderwerp:
Relevante zoekterm:

Welkom terug. Om te reageren of om contact op te nemen dient u eerst in te loggen. Klik op onderstaande knop log in om in te loggen.

Log in
Sluit scherm